Domo-kun Cute

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Weekend Festival & Kuulumisia


Perjantaina oli vihdoikin se odottamani weekend festival.
 Auran kanssa saavuttiin festiivaaleille about kolmen aikaan. Sää oli luvannut hieman vesisadetta, mutta onneksi sekin meni ohi nopeasti niin ei sitten sää pilannut tapahtumaa. Puoli viiden aikaan mentiin lavan eteen päivystämään ja päästiin onneksti eteriviin! Siellä sitten esiintyi Axl Smith ja JustimusFilms, kunnes sitten 18.30 aikoihin Skrillex vihdoin nousi lavalle.
Meno oli mielentöntä ja bassot tuntuivat koko kehossa ja ruoho liikkui. Sitte puolentoista tunnin setin jälkeen päästiin Auran kanssa nauttimaan makkaraperunoista ja käytiin täyttämässä vesipullo.

Tämän jälkeen päätettiin taas lavan eteen odottamaan David Quettaa. Pompittua tuli niin paljon, että kädet oli aivan sairaan kipeät seuraavana päivänä. Menisin tosiaan uudestaan jos vain voisin!

JustimusFilms
Skrillex

Kuvamatsku jäi hieman pieneksi ja laaduttomaksi, koska kännyllä mä siellä kuvailin ja suurimmaksi osaksi nehän oli myös videoita. Ihmisiä oli ihan mielettömästi ja ruuhkilta onnistuttiin välttymään. Kotiin saavuinkin siinä keskiyönaikoihin, josta sitten vain nukkumaan!


Tämän viikon muita kuulumisia sitten.
Koulukin alkoi tällä viikolla, joka on hmm... ihan okei asia ei mikään ihana, mutta ei se mikään paha asia ollut. Paljoa ei olla opiskeltu, mutta kirjoja on jo kertynyt mukavasti. Eilinen päivä kului Auran kanssa ja illalla sitten meninkin Auralle yöksi. Harmikseni en saanut kovin monia kuvia otettua, mutta eiköhän näillä pärjää.
Kierreltiin Mikkolassa ja käytiin meillä pariin otteeseen.Syötiin mikropizzaa ja kanavokkia + Paljooon cocista. Auralle mentiin siinä 23 aikaan ja nukkumaan vasta joskus 4 aikaan.
Näin tiivistettynä oikein mukava päivä!


 Satuin tilaamaan myös tämmöisen luomiväripaketin. Tosi hyvä meikkipaletti eikä ole mikään kovin kalliskaan! :)
Paljon pigmenttiä ja monipuolisia värejä.
Toimitusmaksu sattui olemaan aika kallis, mutta valitsin sen halvimman ( eli ilmaisen ) jonka arvioitu toimitusaika on 10-20 pv. Minille se saapui paketissa 11 pv jälkeen.
Kannattaa ostaa jos tämmöistä on etsiskellyt! :)

1 kommentti:

  1. Tosi kiva toi luomiväripaketti! pitäis ittekki hankkii tollanen jossain vaiheessa! ps, tykkäsin kans sun blogista =)

    VastaaPoista